Paraply Days
13–14 November 2019

Breakout Sessions

 
 

Breakout Sessions

Förutom våra huvudtalare erbjuder vi ett brett program av tematiska workshops och mindre föreläsningar för dig som vill utforska och inspireras ännu mer! Du väljer själv var och när du vill delta. 

Affärsutvecklare, gamificationgurus, rekryteringsspecialister, tekniska experter, organisationskonsulter, entreprenörer och inspiratörer står redo att ge dig djupare kunskap i deras arbete och utmaningar.

 
 
10XLabs_1200px.jpg

How to Map the Future

Hur kan vi möjliggöra innovation och ta bättre beslut, och våga ta oss an de stora utmaningarna?

10X Labs har bara ett svar på den frågan!

På denna workshop presenterar 10X Labs betaversionen av sitt skamlöst analoga beslutsverktyg "How to Map the Future". Välkommen till 90 minuter av spelifiering, kartläggning och framtidsfrämjande.

 
Christian-Malmstrom_1200px-NY.jpg

Mod att leva för att leda

Christian Malmström älskar att utmana, flytta gränser och hjälpa andra att göra detsamma. Han är övertygad om att vi klarar mer än vi tror och att vi mår bättre om vi minskar glappet mellan hur vi lever idag och hur vi skulle kunna leva på vår fulla potential. Under 90 minuter får du följa med på en resa in i en värld av extrema uthållighetsutmaningar, mentala strategier, personlig utveckling och ledarskap. Lämna rummet med modet att leva lite närmare din fulla potential!

 
Move+Sep+20160917+1500.jpg

Insikt & Kompetens

Fredrik Björklund är utbildad beteendevetare och expert på att bygga effektiva team. I många år har han rest över hela landet och coachat verksamheter till att bli mer framgångsrika med fokus på ledarskap och teambuilding. Fredrik pratar om vägen till ett ultimat samarbete och hur vi kan öka medvetenheten om attityders betydelse för relationer. Vilka signaler sänder vi ut och hur tas dom egentligen emot? För att lyckas måste du välja att samarbeta på ett eller annat sätt, både i projektgrupper, avdelningar, företag och organisationer. Ingen når framgång på egen hand!!!

Förvänta dig en blandning av upplevelse, bra-att-ha-språk och självreflektion. Direkt användbart i vardagen.

 
move_1200px-NY.jpg

Serious Games

Vad är Serious games och hur används det? I 22 år var Joakim Eklund med och utvecklade detta spännande verktyg som har helt andra syften än ren underhållning. Det har använts i det militära sedan 1870-talet och av reklambranschen sedan 1983. Men vad har spelet för effekt på en verksamhet? Och hur kan vi nyttja det?

I den här workshopen berättar Joakim Eklund från Move Management intressant fakta bakom det framgångsrika och skräddarsydda spelet och dess betydelse för framtiden. Du får också lite tips på vad du ska tänka på om du får ett kraftigt sug att prova Serious games på din egen arbetsplats.

 
ericsson_black_box_900px.jpg

Ericsson Black Box & 5G

Upplev Ericssons nya satsning Black Box - en eventarena inredd med teknik av toppklass och unik design för att få en maximal upplevelse av det som presenteras.

Teknikskiften sker ständigt och fortsätter i oförminskad takt med nyfikenhet och viljan att förbättra som drivkrafter. Ibland förändrar ett skifte våra liv, affärer och samhällen fullständigt genom både väntade och oväntade innovationer. Kan man förutse och tillgodogöra sig dessa skiften på ett smart sätt och när ska man hoppa på? Vad innebär det pågående skiftet med den femte generationen av mobil kommunikation?

Träffa representanter från Ericsson som berättar om vilka fantastiska möjligheter vi har framför oss, samt vilken unik gemensam förmåga som finns i vårt lokala ekosystem.