Paraply Days
13–14 November 2019

Om Paraply Days

Vi älskar inspiration och tror att vill man bli framgångsrik antingen som medarbetare eller företagare så behövs omvärldsbevakning och en stor skopa olika perspektiv. Det var också därför Paraply Days kom till världen. Vi ville skapa en unik arena som inte tidigare funnits i vår del av Sverige. Paraply Days erbjuder några av Nordens bästa talare, intressanta workshops, studiebesök, utställningar och inspirerande mingeltillfällen. Det är en mötesplats vi hoppas att man minns och ser som en självklarhet i vår region.

2018 besöktes Paraply Days av fyra oerhört spännande talare i marknadsföringsgurun Micael Dahlén, den passionerade ledaren Linda Hammarstrand, Hjärnladyn Jenny Åkerman och omvärldsanalytikern Troed Troedson. Tillsammans med en mängd lokala förmågor så fick besökarna med sig nya perspektiv och mängder av insiktsfull kunskap. Flera världsledande företag öppnade upp sina kontorsmiljöer och bjöd på härliga mingel och inspiration. Och för att det verkligen ska kännas att det är Paraply som står bakom har vi också adderat en extra krydda med det lokala perspektivet, med lite livemusik och andra galna upptåg.

Paraply Days är också en möjlighet för oss internt att våga testa och utmana oss i våra passioner och kompetenser. Allt som upplevs i den grafiska utformningen, i innehållet och i miljöer under dagarna är skapat av oss. Vi har verkligen kunnat nyttja den mångfald hos oss i teamet för att få till dessa dagarna.

Då vi har en arena som har begränsat antal platser räknar vi med att det återigen kommer bli slutsålt.

“Vi kommer inte just nu avslöja några delar av programmet men det vi kan säga är att innehållet kommer vara minst lika spännande som förra året. Vi vänder och vrider på perspektiv och årets tema är Framtid, Verklig och Mänsklig.” - Cajsa Augustzén, affärsutvecklare Paraply Produktion